www.iiiWe.com » احیا بناهای تاریخی بزرگترین سرمایه برای مردم شیراز است

 اخبار   
 

 احیا بناهای تاریخی بزرگترین سرمایه برای مردم شیراز است

شهرداری شیراز آمادگی کامل خود را برای همکاری و اجرای عملیات نگهداری، مرمت، احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی را به معاون رئیس جمهور اعلام کرده است...

احیا بناهای تاریخی بزرگترین سرمایه برای مردم شیراز است

شهرداری شیراز آمادگی کامل خود را برای همکاری و اجرای عملیات نگهداری، مرمت، احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی را به معاون رئیس جمهور اعلام کرده است.

به گزارش هنرآنلاین و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری علیرضا پاک فطرت، شهردار شیراز گفت: شهرداری با هدف فرهنگی وارد جریان احیا، مرمت، معرفی و بهره‌برداری از خانه‌های تاریخی شده است، چرا که احیاء این بناها بزرگترین سرمایه برای مردم شهر است.

او افزود: شهر شیراز 360 هکتار بافت تاریخی دارد که این بخش به عنوان قلب شیراز برای این استان از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.

وی ادامه داد: بناهای نفیس، تاریخی و ارزشمندی در بافت تاریخی شیراز قرار دارد که تعدادی از این بناها در اختیار صاحبان املاک است و تعدادی دیگر را سازمان میراث فرهنگی خریداری کرده و در اختیار دارد، با توجه به اینکه حفظ و نگهداری از این بناهای تاریخی و میراثی وظیفه همه ما و شهروندان است، شهرداری نسبت به مرمت و احیا آنها اعلام آمادگی کرده است.

پاک‌فطرت تصریح کرد: در جلسه‌ای که به منظور اعطای احکان انجمن های میراث فرهنگی استان برگزار شده بود، آمادگی کامل خود را برای همکاری و اجرای عملیات نگهداری، مرمت، احیا و بهره برداری از این خانه‌ها را به معاون رئیس جمهور اعلام کردیم.

شهردار شیراز اضافه کرد: خوشبختانه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با طرح شهرداری شیراز برای احیای این خانه‌های تاریخی ارزشمند موافقت کردند و صورتجلسه توافق در همین نشست به امضای طرفین رسید.

وی با اشاره به اینکه خانه‌های تاریخی شیراز پس از مرمت و احیاء در چرخه گردشگری اقتصادی قرار می‌گیرند، یادآور شد: تمام مراحل احیا و بهره برداری از این خانه‌ها با نظارت عالی سازمان و با سرعت و دقت در حفظ اصالت بناها انجام می‌شود.

پاک‌فطرت تصریح کرد: بناهای تاریخی مورد توافق، پتانسیل تبدیل شدن به رستوران، چایخانه، هتل و مراکز اسکان گردشگران را دارد و اجرای عملیات حفظ و احیا، هر کدام از این بناها را به خورشیدی مبدل می کند که اطراف خود را روشن و پررونق می کند.

شهردار شیراز ادامه داد: با ورود شهرداری به حوزه مرمت و احیاء بناهای تاریخی، مردم و شهروندان نسبت به این آثار ارزشمند حساسیت و علاقه بیشتری نشان می دهند، شهرداری شیراز ارزش و اهمیت هر کدام از این بناها را می داند، شهرداری با هدف فرهنگی وارد این جریان شده است چراکه احیاء این بناها بزرگترین سرمایه برای مردم شهر است.

وی در پایان اضافه کرد: تمامی این بناهای قابل بازسازی و بهره برداری است اما با توجه به تفاوت خانه‌ها در میزان مرمت، پیش بینی ما این است که هر کدام از بناها از 4 ماه تا 2 سال زمان برای عملیات مرمت و احیا نیاز دارد.

  منبع : هنرآنلاین
  10:27   چهارشنبه 2 اردیبهشت 1394  
 نظرات