اخبار   
 

 اعلام اسامی برنج‌های آلوده از سوی سازمان غذا و دارو/ برنج های گیلان هم جزء این لیست هستند

مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برنج‌های بابانور(کشور هند)، زیتون(کشور پاکستان)، صدری هاشمی(آستانه اشرفیه)، طارم محلی معطر فریدون کنار، سیاه دم ،هاشمی دودی (رشت)، اویلا و ستایش آلوده هستند...



به گزارش واران نیوز به نقل از فارس: سوسن صدری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس نامه سازمان غذا و دارو، برنج‌های بابانور(کشور هند)، زیتون(کشور پاکستان)، صدری هاشمی(آستانه اشرفیه)، طارم محلی معطر فریدون کنار، سیاه دم هاشمی دودی (رشت)، اویلا و ستایش آلوده هستند.

وی با بیان اینکه برنج‌های وارداتی پس از بررسی کارشناسی و بهداشتی وارد بازار می‌شوند، اظهار داشت: با توجه به اهمیت سلامتی مردم دانشگاه علوم پزشکی همواره بر نظارت بر مواد غذایی وارداتی تاکید زیادی داشته و دارد.

صدری گفت: نمونه برنج‌های وارداتی براساس میزان سموم قارچی، فلزات سنگین و از نظر میکروبی و شیمیایی مورد آزمایش قرار می‌گیرند و در صورت سلامت، مجوز ترخیص و عرضه داده می‌شود.

وی همچنین تصریح کرد: برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده، مجوز ترخیص از سال گذشته به صورت سیستمی و در سامانه مبارزه با قاچاق کالا ثبت و درج می‌شود.

صدری با اشاره به نامه سازمان غذا و دارو، نام تجاری برنج‌های آلوده را با نام‌های بابانور(کشور هند)، زیتون(کشور پاکستان)، صدری هاشمی(آستانه اشرفیه)، طارم محلی معطر فریدون کنار، سیاه دم هاشمی دودی (رشت)، اویلا و ستایش اعلام کرد.

صدری اضافه کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته با واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه که وظیفه کنترل در سطح عرضه را برعهده دارد، بعد از مشاهده موارد مشکوک، محموله توقیف شده و نمونه کالا برای انجام آزمایش‌ها ارسال می‌شود.

این مقام مسئول گفت: براساس برنامه‌ریزی سازمان غذا و دارو تولیدکنندگان برنج داخلی باید پروانه ساخت داشته باشند در غیر این صورت از سال آینده با آنها برخورد خواهد شد.

وی با بیان اینکه برنج‌های وارداتی نیز باید مجوز واردات داشته باشند، گفت: برای اطمینان و جلوگیری از بروز مشکلات، عمده فروش‌ها و مراکز عرضه باید هنگام خرید، مدارک و مجوزهای قانونی را از واردکنندگان درخواست کنند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: شهروندان در صورت مشکوک شدن به مراکز خرید و فروش برنج می‌توانند مراتب را به مراکز بهداشتی اطلاع دهند و همکاران ما با مراجعه به آن مرکز و انجام آزمایش‌های لازم، سلامت کالا را بررسی خواهند کرد.

  منبع : واران نیوز
  07:35   یکشنبه 24 آذر 1392  
 نظرات    
 
محمدعلی امیان 18:42 دوشنبه 25 آذر 1392
0
 محمدعلی امیان
لطفا صحت منبع خبر فوق را کنترل بفرمایید ، در مورد برنج های داخلی این خبر توسط دانشگاه علوم پزشکی گیلان اصلاح شده و در اخبار شبکه استان گیلان پخش شد ، بنده منبع موثق ندارم فقط لطفا منبع خبر و یا اصلاحیه بعد از آن کنترل شود