اخبار   
 

  مخالفت با واگذاری آزمایشگاه مکانیک خاک به بخش خصوصی

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس با واگذاری شرکت آزمایشگاه فنی فنی و مکانیک خاک به بخش خصوصی مخالف است، گفت: اگر آزمایشگاه به بخش خصوصی واگذار شود باز هم باید نهاد دیگری بر آن نظارت داشته باشد...

به گزارش خبرنگار مهر، ستار هدایت‌خواه در مراسم گرامیداشت دهه فجر در محل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، اظهار داشت: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک از نگاه مجلس نهادی حاکمیتی است و باید در اختیار حاکمیت باشد تا نظارت دقیق تری بر اجرای پروژه‌های عمرانی انجام گیرد.
وی بابیان اینکه شرکت آزمایشگاه مکانیک خاک یکی از نهادهای نظارتی است که باید در کنترل کیفی و فنی پروژه‌های عمرانی و زیرساختی کشور نظارت داشته باشد، گفت: کنترل کیفی و کیفیت زیرساخت‌ها از اموری نیست که به بخش خصوصی سپرده شود.
این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر آزمایشگاه به بخش خصوصی واگذار شود بازهم باید نهاد دیگری بر آن نظارت داشته باشد و با وجودیکه یکی از اهداف ما کوچک کردن حجم دولت است، اما موضوع واگذاری آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به بخش خصوصی را شامل نمی شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بابیان اینکه بی‌توجهی افرادی که نسبت به واگذاری آزمایشگاه اصرار دارند و یا کسانی که اصل این موضوع را مطرح کرده‌اند جای تأمل دارد، گفت: بطور حتم در مجلس دیدگاه نمایندگان نسبت به واگذاری آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به بخش خصوصی کاملاً مخالف خواهد بود.
وی افزود: در کشور پروژه‌های بزرگی در دست احداث است که نیاز به نظارت دقیقی دارد و باید این نظارت‌ها از سوی حاکمیت صورت گیرد تا خود حاکمیت بتواند پاسخگو باشد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه براساس اهداف سند چشم‌انداز، کشور ایران باید در آینده نزدیک در منطقه الگو باشد، گفت: بنابراین این نهاد نظارتی باید 100 درصد در اختیار دولت باشد، ضمن آنکه باید آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک روز‌به روز از نظر تجهیزات و نیروی انسانی توسعه یابد.
وی با اشاره به اختصاص بودجه به آزمایشگاه، بیان کرد: متناسب با حجم بودجه‌های کشور و افزایش اعتبارات عمرانی، حوزه کاری آزمایشگاه هم گسترش پیدا می کند به همین جهت آزمایشگاه نیاز دارد تا از نظر بودجه تقویت شود.
  منبع : خبرگزاری مهر
  11:22   چهارشنبه 19 بهمن 1390  
 نظرات    
 
نیما محسون 20:45 شنبه 22 بهمن 1390
0
 نیما محسون
اینجانب با نظر نماینده محترم مخالف هستم، زیرا ارکان دولت و نمایندگان و هر آنچه به چشم حاکمیتی دیده می شود، خواستگاه آن از میان توده مردم می باشد و اصولا در صورتیکه در هر کاری مشارکت و فعالیت جدی مردم نباشد، نه جاکمیتی در کار خواهد بود و نه سرزمینی.پس بهتر است کارها را بدست مردم بسپارند وگرنه این ضررها ادامه خواهد داشت.