www.iiiWe.com » نظریه ماه طلایی بازار مسکن غیرعلمی است

 اخبار   
 

 نظریه ماه طلایی بازار مسکن غیرعلمی است

درحالی که چندی پیش معاون امور مسکن و ساختمان وزارتخانه راه و شهرسازی اردیبهشت ماه سال آینده را دوران طلایی بازار مسکن ارزیابی کرده بود...

نظریه ماه طلایی بازار مسکن غیرعلمی است

درحالی که چندی پیش معاون امور مسکن و ساختمان وزارتخانه راه و شهرسازی اردیبهشت ماه سال آینده را دوران طلایی بازار مسکن ارزیابی کرده بود، همزمان مدیر بازنگری طرح جامع مسکن با غیرعلمی دانستن این پیش بینی عنوان کرد: درصورتی که شرایط سیاسی و اقتصادی کشور مساعد شود، نیمه دوم سال آینده دوران رونق بازار مسکن خواهد بود.

فردین یزدانی ضمن بیان مطلب فوق در گفتگو با خبرنگار «صما» با اشاره به اینکه با توجه به روندی که بازار مسکن طی چند سال اخیر طی کرده پیش‌بینی می‌شود از شدت رکود حاکم بر این بازار کاسته شود اظهار داشت: البته این امر به معنای آن نیست که بازار مسکن به طور کامل وارد رونق می‌شود اما از شدت رکود کاسته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فراهم شدن یک سری بسترهای لازم پیش‌شرط ورود بازار مسکن به دوره رونق است تاکید کرد: افزایش حجم معاملات، کاهش ساخت و ساز، تداوم افزایش تقاضای مصرفی از جمله نشانه‌های حرکت آرام بازار مسکن به سمت رونق و کاهش رکود است.

مدیر بازنگری طرح جامع مسکن کاهش رکود را به معنای افزایش و جهش قیمت مسکن ندانست و خاطر نشان ساخت: بازار مسکن در چند ماهه اخیر به کف خود رسیده است و پیش‌بینی می‌شود در سال آینده به تدریج حجم معاملات افزوده شود.

یزدانی همچنین به تاثیر آثار مثبت احتمالی مذاکرات 1+5 بر روی بازار مسکن پرداخت و گفت: اگر مذاکرات مذکور به نتیجه برسد احتمال دارد که در نیمه دوم سال آینده، بازار مسکن آرام آرام وارد فاز رونق شود.

این کارشناس مسکن با اشاره به اینکه در شرایط فعلی بازار مسکن نسبت به شرایط قبل با تغییرات فاحش و محسوسی مواجه نخواهد شد، افزود: پیش‌بینی می‌شود که در سال آینده بازار مسکن دچار یک تحرک نسبی شود.

یزدانی درباره نظریه اخیر معاون وزیر راه و شهرسازی مبنی بر تعیین اردیبهشت ماه سال آینده به عنوان دوران طلایی بازار مسکن گفت: اینکه یک ماه از سال را به عنوان ماه طلایی بازار مسکن انتخاب کنیم چندان مبنای علمی ندارد. ولی در سال آینده به تدریج معاملات مسکن افزایش پیدا خواهد کرد.

مدیر بازنگری طرح جامع مسکن گفت: در صورتی که بحث مذاکرات هسته‌ای به نتیجه برسد به تدریج معاملات مسکن وارد رونق خواهد شد اما اینکه در چه ماهی آثار این امر بر بازار مسکن نمود پیدا خواهد کرد نامشخص است. اما اگر مذاکرات به نتیجه برسد نیمه دوم سال آینده بسیار بهتر از نیمه دوم امسال خواهد بود.

وی درباره اثرات به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته‌ای بر بازار مسکن و تاثیر آن بر قیمت‌های این بازار گفت: در صورت چنین امری یک افزایش قیمت جزئی مسکن خواهیم داشت و یک مقداری هم حجم معاملات افزایش پیدا خواهد کرد. اما نمی‌توان به آن نام رونق گذاشت ولی به یک نوعی می‌توان گفت بازار مسکن وارد دوره پیش‌رونق شده است و برای ایجاد تغییر آماده است و علائم این اتفاق نیز وجود دارد.

  منبع : صما
  13:31   دوشنبه 25 اسفند 1393  
 نظرات