www.iiiWe.com » یک میلیون هکتار از اراضی کشور تغییر کاربری یافته است

 اخبار   
 

 یک میلیون هکتار از اراضی کشور تغییر کاربری یافته است

رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: در 50 سال اخیر یک میلیون هکتار از اراضی کشور تغییر کاربری یافته که بخش عمده‎ای از این تغییر کاربری‎ها به ظاهر مجاز است...

یک میلیون هکتار از اراضی کشور تغییر کاربری یافته است

رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: در 50 سال اخیر یک میلیون هکتار از اراضی کشور تغییر کاربری یافته که بخش عمده‎ای از این تغییر کاربری‎ها به ظاهر مجاز است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در منطقه لرستان، قباد افشار در جمع خبرنگاران، افزود: بیشترین نگرانی در خصوص تخریب و تغییر کاربری‎ها در شمال کشور و به ترتیب در استان‎های مازندران، گیلان، گلستان، تهران، البرز، قزوین و اردبیل است.

وی اظهار کرد: در تفاهم‎نامه‎ای با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مقرر شد تمامی طرح‎های هادی بازنگری شود که در این‎صورت حدود 200 هکتار از اراضی مرغوب شمال کشور که در قالب طرح هادی قرار گرفته بود، حفظ خواهد شد.

رئیس سازمان امور اراضی کشور تصریح کرد: 3.5 تا چهار میلیون هکتار از اراضی بسیار مرغوب کشاورزی کشور در معرض تهدید و تخریب است.

افشار با اشاره به وضعیت پرونده پدیده شاندیز نیز گفت: فعالیت این شرکت در اراضی مشهد باید سال 88 تا 89 متوقف می‎شد.

وی افزود: حجم فعالیت این شرکت 50 هکتار بوده که 9 هکتار آن در محدوده شهر بوده و مشکلی ندارد ولی تغییر کاربری 41 هکتار مابقی غیرمجاز بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: با اقدامات انجام شده از ساخت و ساز در 50 هکتار از اراضی چناران، پردیس بانک قزوین و پدیده رامسر نیز جلوگیری شد.

  منبع : ایسنا
  12:05   چهارشنبه 20 اسفند 1393  
 نظرات