www.iiiWe.com » دیدگاه

 دیدگاه   
 
آموزش X-steel (فصل اول) 15:25 دوشنبه 13 شهریور 1391
0
 علی ریاحی
علی ریاحی مهندس ایزد پناه عزیز
کم لطفی میکنید من نه تبلیغ کردم و نه از کسی خواهش کردم، کاری که از دستم برمیومد انجام دادم
ضمن اینکه به دوستان عرض کردم بعد از مطالعه این فایل هر راهنمایی و کمکی که از دستم بر بیاد انجام میدم
هنوزم کارم تموم نشده قرارمون این بود که قدم به قدم جلو بریم و خواهشی که از همه دوستان دارم اینه که حوصله داشته باشند
متشکرم
آموزش نرم افزارx-steel 08:22 دوشنبه 13 شهریور 1391
0
 علی ریاحی
علی ریاحی سلام جناب مهندس لشکر
شما که استاد بنده در خصوص این نرم افزار هستید
شرمنده میفرمایید
آموزش X-steel (فصل اول) 08:12 دوشنبه 13 شهریور 1391
0
 علی ریاحی
علی ریاحی با سلام
بله سرکار خانم براریان میتونه این نرم افزار بدرد رشته معماری هم بخوره اما یه نرم افزار جامع و کاملی برای این رشته نیست ولی با یاد گیری اون میتونه مفید فایده واقع بشه.
در خصوص فایل با ترجمه فارسی خدمت جناب مهندس رجبی عرض کنم من با انتخاب این فایل دنبال ارتقاء سطح زبان فنی دوستان (البته جسارت به اساتید نباشه) هستم تا بتونم بعدا از روی help نرم افزار کارگاه اموزشی را ادامه بدم.
بازم از لطفتون ممنونم
آموزش نرم افزارx-steel 13:07 یکشنبه 12 شهریور 1391
0
 علی ریاحی
علی ریاحی با سلام خدمت تمامی دوستان
از دوستان عزیز خواهشمندم برای دریافت اطلاعات اولین جلسه کارگاه آموزشی نرم افزار تکلا به آدرس ذیل مراجعه کنند.
با تشکر
http://ali-riahi.iiiwe.com/xsteel_learning_1/
مرکز ماساژ تهران 08:23 دوشنبه 2 مرداد 1391
0
 علی ریاحی
علی ریاحی اینجا حس خوب زندگیه.
توی بیهقی و حق عضویت اینطور که شنیدیم 3 ماهه ٬1.800.000 6 ماه حدوداً 3 میلیون و یکساله حدوداً 7 میلیون بدون عضویت هم رات نمی دن. (راست و دروغش پای خودشون).
می خواین برین؟؟؟؟؟؟
استخر بی نهایت باورنکردنی 08:23 سه شنبه 27 تیر 1391
0
 علی ریاحی
علی ریاحی حیف این استخرا زنونه مردونه نداره
D-:
زیگورات بلند وبرافراشته 10:41 پنجشنبه 9 شهریور 1391
0
 علی ریاحی
علی ریاحی با تشکر
اینو من اضافه کنم که چغازنبیل جزء معدود ساختمانهای باستانی هست که دارای سیستم دفع فاضلاب شهری و همین طور آب رسانی هست بهتر به این مطالب توجه کنید.

معبد چغاز نبیل – نیایشگاهی عیلامی (ایلام کنونی) است که نزدیک به 3300 سال پیش از این ساخته شده است در بایگانیهای آشوری از این مکان بنام «دور اون تاشی» یا شهر اون تاش گال هم نام برده شده است. شهری پر آوازه و پر شکوه که با شوش رقابت می کرد و مرکزیت سیاسی نیز داشت. شهر «اون تاش گال» با نیایشگاهها، خیابان آجرفرش، کاخها و تاسیسات پیشرفته آبرسانی و آبیاری، گوشه هائی از تمدن و فرهنگ و هنر شکوفای عیلامی را مشخص می سازد.
چغاز نبیل گستره ای نزدیک به چهار کیلومتر مربع دارد و دارای سه باروی هم کانون و تو در توی خشتی است که زیگورات پر آوازه چغاز نبیل در مرکز آن قراردارد.



آبرسانی به معابد، قصرها و شهر «دورانتاش» با همان عظمت احداث معابد و قصر مورد توجه معماران و تکنسینهای آن زمان قرار گرفته بود. انتقال آب – برای انتقال آب به حوضچه ترسیب و سپس به داخل شهر، دورانتاش گال، پادشاه عیلامی 1365-1245 دستور حفر کانالی به طول 50 کیلومتر را صادر نمود. ابتدای این کانال از کرخه شروع می شد و خود این شط در قسمت غرب شوش جریان داشت.



تاسیسات هیدرولیکی – در مقابل حصار شهر دورانتاش (DUR-UNTASH) ، آثاری از تاسیسات هیدرولیکی متشکل از یک مخزن بزرگ حفاری شده در بیرون دیوار و یک حوضچه نیز در داخل آن مشاهده می گردد که آب را از طریق یک سری کانالهای کوچک و پس از صاف و ته نشین شدن در مخزن به حوضچه کوچکی منتقل می نمود و اهالی و سکنه شهر از آن آب صاف استفاده می کردند. این مخزن به طول 10/70، عرض 25/7 و عمق 35/44 متر دارای ظرفیت حدود 350 متر مکعب بوده است. کف این مخزن بعنوان دال از آجر پخته و آهک خیلی سخت ساخته شده است. دو دیوار جانبی نیز از آجر پخته و آهک ساخته شده و بر روی کف مخزن تکیه می نمایند. کف مخزن خود از توده تشکیلات خاکی تشکیل یافته و آب کانال ورودی به آنجا می ریخت. این کانال ورودی احتمالا در تمام طول خود بصورت کانال روباز حفاری گردیده بود. بالاخره دیواره چهارم مخزن طرف شهر، از آجر کاملا پخته و آهک ساخته شده است. این دیوار در پائین ترین قسمت خود در 9 نقطه به ارتفاع 80/0 و به عرض 15/0 متر برای آبگیری سوراخ گردیده است که از همدیگر 80/0 متر فاصله دارند. هر کدام از این آبگیرها از دو لایه آجر پخته و یک لایه سنگ ساخته شده است و همه درزها نیز از کف تا لایه سنگی از نوعی ساروج (BITUM) درست شده است. زوایای مخزن بوسیله آهک بحالت گرده ماهی در آورده شده اند. هر یک از 9 لایحه آبگیر که انتقال آب به حوضچه را تامین می‏کردند و زیر حصار قدیمی شهر قرار داشتند از دو سطح مورب تشکیل شده است و یک قسمت آن بطول 60/1 متر بطور قائم برش داده شده است. اولین سطح مورب که از کف مخزن بزرگ شروع می شود، دارای 80/1 متر طول و دومی دارای 75/3 متر طول هستند. اختلاف سطح تراز بین کف مخزن و حوضچه فوقانی 02/1 متر بوده است. این حوضچه 60/7 متر طول ،‌9 متر عرض و 60/0 متر عمق داشته، بنابراین حجم آن 30/4 مترمکعب بوده است. توده تشکیلات تکیه گاه که از آجر پخته خرد شده تشکیل گردیده است، بوسیله آهک به همدیگر متصل گردیده و اطراف حوضچه کوچک را به عرض6 متر از سه طرف و به عرض 4 متر در طرف ضلع شمال شرقی و 50/1 متر در طرف ضلع جنوبی محاصره و احاطه می نماید. این دیوار به عمق 50/2 متر در داخل زمین قرار داشته و بعنوان پلات فورم یا سکو کار در اطراف حوضچه مورد استفاده قرار می گرفت. بر اساس داده های فوق نحوه کار این تاسیسات هیدرولیکی کاملا درک می شود: یعنی موقعی که مخزن تا لبه دیواره انتهائی پر از آب می شد طبق قانون ظروف مرتبطه ، آب صاف (یعنی تصفیه شده فیزیکی) و قابل شرب از طریق 9 رشته کانال حوضچه کوچک فوقانی را پر می نمود.

منبع: وبلاگ سیویل استیودنت
آموزش نرم افزارx-steel 09:34 دوشنبه 6 شهریور 1391
0
 علی ریاحی
علی ریاحی با سلام
از استقبال کلیه دوستان در خصوص اعلام آمادگی حضور در کارگاه آموزشی نرم افزار X-steel تشکر میکنم انشاا... اطلاعات و آموزشهای این کارگاه مورد استفاده قرار گیرد.
از دوستان خواهشمندم هر ورژن از این نرم افزار را تهیه (بهتر است ورژن 18) نمایند و با وجود اینکه مطالب جمع آوری شده ورژن 10 میباشد حق انتخاب با شماست.
متشکرم - ریاحی
آموزش نرم افزارx-steel 14:21 چهارشنبه 11 مرداد 1391
0
 علی ریاحی
علی ریاحی چشششششششششششم
به زودی زود شروع می کنم
راستش شروع کردم الان دنبال جمع اوری مطالب هستم

راستی برای اینکه سوء تفاهمی پیش نیاد از همه عزیزان خواهش دارم که لایک نزنید
مرسی
آموزش نرم افزارx-steel 10:38 سه شنبه 10 مرداد 1391
1
 علی ریاحی
علی ریاحی سلام به تمام دوستان
من دنبال لایک گرفتن و اینجور چیزا نیستم
اگر به پروفایل من نگاه کنید من مستقیما با استیل استراکچر سروکار دارم و این نرم افزار خیلی بدردم خورده.
دوستانی که به این کامنت از دید تجاری یا گرفتن امتیاز و این جور حرفا نگاه میکنند کم لطفی میکنند
ایشالا تا چند روز دیگه شروع میکنم
به امید خدا
1
2
3