www.iiiWe.com » دیدگاه

 دیدگاه   
 
طراحی شمع در ایتبس 16:28 سه شنبه 4 مهر 1391
0
 بهزاد بیات  www.bayatpress.wordpress.com
بهزاد بیات www.bayatpress.wordpress.com درود بر شما و ممنون از سئوال خوبتون و تشکر از مهندس حضرتی برای توضیحات مفیدشون.
قبل از توضیحات باید بگم هیچ راهی کامل نیست و متخصصین جئوتک می تونن این راهکارها رو برسسی کنند و اینجا فرصتش فراهم نیست تا ریز شده این مطلبو باز کرد اما من اشاره هایی می کنم شما شروع کنید اگر مشکلی بود و دانش محدود من اجازه داد می شه ادامه داد...اگر منظور شما راه مرسوم هست باید بگم که شمع رو می تونین مثل ستون زیر سازه مدل کنید برای تکیگه هم مفصلی در نظر بگیرید مگر اینگه از صلب بودن بواسطه شرایط خاک مطمئن باشید اما توصیه من مفصلی هست برای مقطع هم اگر شمع شما از نوع bored pile یا Spun pile هست می تونین مقطع رو مدل کنید خوب حالا می مونه مدل کردن خاک شما می بایست خاک رو برا اساس SPT یا مشخصه های دیگه به جند لایه تقسیم کنید و در وسط هر لایه یه نقطه تعریف کنید و بهش یک فنر متصل کنید برای سختی معادل فنر هم به کتابها رجوع کتید یا اگر سرچ کنید فرمولها و روشهای زیادی هست که معمولا برای خاک رس و لایه های دیگر فرمول متفاوته وقتی سختی رو مدل کردین می تونین سازه رو آنالیز کنید... توجه کنید این مدلسازی برای طراحی شمع نیست و صرفا برای اندرکنش و تاثیرات شمع و سازه هست و برای طراحی شمع کمی قضیه فرق می کنه و شما چند تا چک کردن هم دارید...امیدوارم این پاسخ تونسته باشه به شما ایده ای برای پیداکردن راه حل بده , و در نهایت اگر سئوال شما برای یک پروژه اجرایی هست حتما از یک مهندس جئوتک یا سازه که در این زمینه تجربه داره برای چک نهایی محاسبات کمک بگیرید. موفق باشید
بدنه دوچرخه خارق العاده، سبک تر از یک لپ تاپ 07:43 دوشنبه 1 خرداد 1391
2
 بهزاد بیات  www.bayatpress.wordpress.com
بهزاد بیات www.bayatpress.wordpress.com درود بر شما و ممنون از پستتون. بدنه دوچرخه یک سازه فضاکار قطری هست. استفاده از سازه فضاکار در دوچرخه نشون می ده این نوع سازه از خصوصیت هایی مثل سبکی، سختی بالا و عملکرد مناسب در برابر بارهای دینامیکی رو داره. شکل خرپا گونه دوچرخه (که الیته در اکثر دو چرخه ها هست اما اینجا وا ضح تر دیده می شه به علت کاربردش) با عث می شه که اعضای قطری عمدتا در فشار و میله بالایی در کشش عمل کنه که این توزیع بار مناسب می تونه استحکام کل سازه رو بهبود ببخشه.دوستانی که علاقه دارند می تونند از آخرین مدلهای فراری(Ferrari) دوچرخه ای سرچ کنند که میله بالایی بصورت کانتیلور هست و از آلیاژ بسیار قوی ساخته شده اما تمام لطف این دوچرخه دلتا این هست که همزمان نوع سازه و آلیاژ رو تغییر داده و زیبای منحصر به فردی داره. بازم ممنون
درخواست راهنمایی 11:08 یکشنبه 20 فروردین 1391
1
 بهزاد بیات  www.bayatpress.wordpress.com
بهزاد بیات www.bayatpress.wordpress.com سلام. بله می شه اینکار رو کرد اما در گام اول نیاز به یک فایل اچرایی برای تبدیل کردن خروجی ETABS به Revit دارید که اسمش هستCSIxREVIT
می تونید برای جزئیات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید اما چندان مطمئن نیستم که بشه کرک شده این نرم افزار رو پیدا کرد
http://www.csiberkeley.com/csixrevit
البته در برخی نسخه های ETABS این کانورتور در خود CD هست که احتمال داره کرک شده رو پیدا کنید.
مطلب آخر اینکه دیتیل کردن در Revit در نگاه اول به سادگی نرم افزار های دیتیلر نیست چرا که شما نیاز دارید یک Library بسازید اما تصور کنید اگه هر روز Library توسعه بدید بعد ار چند سال تمام اون مواردی رو که می خواهید براحتی در دسترس خواهد بود بخصوص اینکه اگر در شرکت بزرگی کار کنید و بتدریج دیتیل ها به Library اصافه بشن.
مطلب آخر اینکه ممکنه البته خودتون بدونید که Revit & CSI Software می تونند همدیگه رو آپدیت کنند یعنی اگه شما فایل ETABS رو تغییر دادین با آپدیت کردن فایل خروجی تمامی نقشه ها اتوماتیک آپدیت می شوند.
متاسفانه جزئیات در مورد Revit Structure هنوز خیلی گسترده نیست اما مطمئن باشید این نرافزار بزودی به عنوان یه ابزار قدرتمند در خیلی از شرکتها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
کتاب ارزشمند اکسل برای مهندسین 05:11 چهارشنبه 26 بهمن 1390
0
 بهزاد بیات  www.bayatpress.wordpress.com
بهزاد بیات www.bayatpress.wordpress.com جناب ضیایی عزیز براتون فایلها رو ارسال کردم. پیروز باشید
معماری بهتره یا عمران 04:47 چهارشنبه 26 بهمن 1390
0
 بهزاد بیات  www.bayatpress.wordpress.com
بهزاد بیات www.bayatpress.wordpress.com سلام و دورود بر شما مهندس عزیز. مممنون از لطفتون. من با اجازتون براتون به ایمیلی که ازتون از قبل دارم پاسخ می دم اگر ایمیلتون عوض شده لطفا اطلاع بدین. تشکر
کتاب ارزشمند اکسل برای مهندسین 06:33 چهارشنبه 23 آذر 1390
0
 بهزاد بیات  www.bayatpress.wordpress.com
بهزاد بیات www.bayatpress.wordpress.com جناب آقای مهندس غفاری فایل رو بنا بر درخواست شما ارسال کردم
کتاب ارزشمند اکسل برای مهندسین 11:41 یکشنبه 20 آذر 1390
0
 بهزاد بیات  www.bayatpress.wordpress.com
بهزاد بیات www.bayatpress.wordpress.com بله دقیقا درست می فرمائید من چندین ماه پیش متوجه شدم که سرور سرویس دهنده وبلاگ من در ایران فیلتره در نتیجه تمام وبلاگهای زیر مجموعه این سرور بلاک شدند !!!!. بهرحال ممنون از اطلاعتون. امیدوارم فرصت داشته باشم بتونم وبلاگ رو انتقال بدم در غیر اینصورت سعی می کنم مطالب رو همین جا بگذارم. ممنون و موفق باشید
مروری بر یک ایمیل خبرساز 08:12 پنجشنبه 28 اردیبهشت 1391
1
 بهزاد بیات  www.bayatpress.wordpress.com
بهزاد بیات www.bayatpress.wordpress.com درود و تشکر از آقای مهندس صدیق پور و سایر مهندسین بخاطر نظرات خوب

1- از دیدگاه من در کشور ما به اون اندازه که مهندس از دانشگاه خروجی می دیم کار وجود نداره.
2- مهندسین قابلیت های مختلف دارند و سهمیه برای افرادی که از توانایی علمی کمتری برخوردار هستند بسیار بسیار خوب هم هست. پس دادن سهمیه در دنیای رقابتی امروز نتیجه چندان خوبی رو نداره.
3- متاسفانه ما در همه کار می خوایم جدا باشیم..خیلی ها ترجیح می دهند تا یه دفتر مهندسی کوچیک بزنند تا توی یه شرکت مشاور بزرگ کار کنند البته علت اینه که در شرکت های مشاور حقوق پائینه و با مهندس مثل یک کارمند برخورد می شه که از اونجایی که همه دوست دارن رئیس باشند دفتر های غیر بازده شکل می گیره غافل از اینکه بیشتر پروژه های شهری توی راهروی برخی ادارات که همه می دونند البته توسط افراد خاص و معدود و شناخته شده ای محو می شه.
4-من راه حل خاصی ندارم چون قبل از دعوا سر ظرفیت و سهمیه باید بدونیم اصلا صنعت ساخت و ساز در کشور ما بازده هست یا خیر؟ اول اصلا ببینیم هزینه خدمات مهندسی یک سال ایران چقدر هست و ما ما چقدر مهندس داریم؟ اگر سرانه هر مهندس پائینه واقعا وقت خودمونو با سهمیه نگیریم چون این نشون می ده منهدسا نمی تونن سهمیه شون رو پر کنند و مچبورند سهمیه شون رو تو همون راهرو ها بفروشن. من با آقای پارسا موافقم سهمیه در دنیای رقابت معنایی نداره مگر اینکه فضا یک فضای ناسالم باشه که اگر باشه با هر ترفندی باز هم نا سالم می مونه و فقط سهمیه مثل یک داروی مسکن می مونه برای اونایی که مدرکی دارند و نمی دونن باهاش چیکار کنند. اولین گام اینه که اگر عرضه و تولید ما یکی نیست واقعا یه فکری بحال فارغ التحصیلامون بکنیم...اگر قراره به قول آقای پارسا هر مهندس 300 متر بطور میانگین طراحی کنه پس بهتره یا مهندسامون کمتر باشه یا مجوزاشون. البته این به این معنی نیست که ما یک جوری مهندس استخراج کنیم که به هریک 50000 متر برسه منظور من اینه که این سرانه منطقی باشه...چون ما باید برای فارغ التحصیلامون جواب داشته باشیم.
وقتی این سرانه تعدیل شد اونوقت ما می تونیم با یک فضای سالم که از انسانهای سالم تشکیل شده بازار رقابتی رو تشکیل بدیم و صدالبته مهندسین رو تشویق کنیم بجای دفتر زدن تو هرکوچه سعی کنند بهم متصل بشن و تشکیل شرکتهای بزگترو بن تا بتونن تو بازار رقابتی موفق بشن.
یکی از راه های کوتاه مدت برای ارتباط کارفرما و دلالان اینه که حضور مردم و کارفرما ها به سازمان حدف بشه یا حداقل بشه یعنی همه چیز از طریق شرکتهای مهندسی انجام بشه و کارهای اداری هم اینترنتی. اینجوری شاید بشه دست دلال ها رو از مردم که بهشون اعتماد می کنند کوتاه تر بکنه. من چند بار شنیدم که کارفرما برای کارهای اداری به سازمان مورد نظر رفته و همونجا جند تا توصیه توسط کارمندا کاری کرده که کارهای مهندسی همونجا واگذار شه در صورتیکه اگر اصلا نیازی به حضور مردم در ارگانها نباشه باعث می شه کارفرماها در شهر به سراغ شرکتهای خوشنام می گردند.
مورد آخر این که من بر اساس پیشنهاد خوب جناب صدیق پور سئوالی برام پیش اومده کا آیا سازمان توانایی اینو داره که 50 در صد سهمیه همه اعضا رو پر کنه؟ من فکر کنم نیاز هست بدونیم چقدر سهمیه داریم و چقدر کار؟ اگه از دوستا کسی آمار دارن ممنون می شم اینجا بزارن.
تشکر
کتاب ارزشمند اکسل برای مهندسین 11:41 یکشنبه 20 آذر 1390
0
 بهزاد بیات  www.bayatpress.wordpress.com
بهزاد بیات www.bayatpress.wordpress.com بله دقیقا درست می فرمائید من چندین ماه پیش متوجه شدم که سرور سرویس دهنده وبلاگ من در ایران فیلتره در نتیجه تمام وبلاگهای زیر مجموعه این سرور بلاک شدند !!!!. بهرحال ممنون از اطلاعتون. امیدوارم فرصت داشته باشم بتونم وبلاگ رو انتقال بدم در غیر اینصورت سعی می کنم مطالب رو همین جا بگذارم. ممنون و موفق باشید
شاهکار دیگری از مهندسی 12:10 چهارشنبه 14 دی 1390
0
 بهزاد بیات  www.bayatpress.wordpress.com
بهزاد بیات www.bayatpress.wordpress.com من نمونه این کار رو در اصفهان در یک شرکت مهندسی (َشرکت شید) 4-3 سال پیش دیدم که این کار به عمد بود و اونها در جهت احترام به طبیعت درخت رو قطع نکرده بودند و اون درخت در دو و یا سه طبقه ادامه داشت . البته قبول دارم فضای که در این عکس دیده می شه برای این درخت تنومند شاید مناسب نباشه اما من هم احساس می کنم این کار به عمد انچام شده و برای قطع نکردن درخت این کار انجام شده حالا این که این نیت خوب چقدر صحیح انجام شده دوستان عزیز معماری می تونند بهتر نظر بدند.
1
2
3
4
5