www.iiiWe.com » ژاپن به تاکتیک‌های تجاری گوگل اعتراض کرد

 اخبار   
 

 ژاپن به تاکتیک‌های تجاری گوگل اعتراض کرد

رگولاتور ضد انحصارطلبی ژاپنی با اعلام این که گوگل تاکتیک‌هایی را به کار می‌برد که توانایی شرکت «یاهو ژاپن» برای رقابت در تبلیغات جست‌وجوی هدفمند را محدود کرده است، وعده داد که به نظارت بر این شرکت آمریکایی ادامه می‌دهد. کمیسیون بازرگانی منصفانه‌ی ژاپن اعلام کرد که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۲، آلفابت (شرکت مادر گوگل) مانع دسترسی شرکت «یاهو ژاپن» به فناوری مورد نیاز برای دریافت درآمد تبلیغات هدفمند از جست‌وجو در دستگاه‌های تلفن همراه شده است ...

ژاپن به تاکتیک‌های تجاری گوگل اعتراض کرد

رگولاتور ضد انحصارطلبی ژاپنی با اعلام این که گوگل تاکتیک‌هایی را به کار می‌برد که توانایی شرکت «یاهو ژاپن» برای رقابت در تبلیغات جست‌وجوی هدفمند را محدود کرده است، وعده داد که به نظارت بر این شرکت آمریکایی ادامه می‌دهد. کمیسیون بازرگانی منصفانه‌ی ژاپن اعلام کرد که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۲، آلفابت (شرکت مادر گوگل) مانع دسترسی شرکت «یاهو ژاپن» به فناوری مورد نیاز برای دریافت درآمد تبلیغات هدفمند از جست‌وجو در دستگاه‌های تلفن همراه شده است. آلفابت رفتار خود را به محض جلب‌توجه رگولاتور ژاپن به این شیوه، تغییر داد و قول داد به «یاهو ژاپن»، دسترسی به فناوری تبلیغات هدفمند مبتنی بر واژه‌های کلیدی را فراهم کند.

سایکو ناکاجیما از مقامات کمیسیون تجارت منصفانه ژاپن، به خبرنگاران گفت: اقدامات گوگل، تاثیر قابل توجهی در محدود کردن رقابت داشت. شرکت «یاهو ژاپن»، زیرمجموعه شرکت LY است که اپلیکیشن پیام‌رسان «لاین» را اداره می‌کند. ناکاجیما اظهار کرد: این دیده‌بان، به نظارت بر اوضاع ادامه خواهد داد و این حق را برای خود محفوظ نگه می‌دارد که تحقیقات خود را در خصوص گوگل بازگشایی کند. این وعده بخشی از نخستین اقدام اداری کمیسیون تجارت منصفانه ژاپن علیه آلفابت بود که بدون مجازات بود. نهادهای ضد انحصارطلبی در سراسر جهان، به‌طور فزاینده‌ نگران این هستند که تعداد انگشت‌‌شماری از شرکت‌های بزرگ، بسیاری از فناوری‌های کلیدی جهان را کنترل می‌کنند. رگولاتورها از این واهمه دارند که شرکت‌هایی مانند مایکروسافت، گوگل و آمازون، از فناوری و بزرگی خود، برای خنثی کردن یا خریدن رقبای بالقوه استفاده کنند و در موقعیت کنترل‌گری قرار بگیرند.

آلفابت با این شکایت در داخل و خارج از آمریکا روبه‌رو شده که از تاکتیک‌های غیرقانونی برای سرکوب رقابت استفاده می‌کند. این شرکت در آمریکا پس از شکایت ده‌ها ایالت از سوءاستفاده گوگل از موقعیت برتر خود و وادار کردن طراحان برنامه برای استفاده از فروشگاه «گوگل‌پلی» برای دسترسی به مخاطبان، با جریمه‌ای به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار روبه‌رو است. بر اساس گزارش بلومبرگ، مقامات ژاپنی همچنین در حال بررسی هستند تا ببینند آیا آلفابت از سازندگان گوشی‌های هوشمند داخلی خواسته است خدمات جست‌وجوی این شرکت آمریکایی را در دستگاه‌هایشان در اولویت قرار دهند.


با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر مرتبط با موضوع، در دسترس شما خواهد بود.
با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر مرتبط با موضوع، در دسترس شما خواهد بود.

  منبع : روزنامه‌ی «دنیای اقتصاد»
  08:19   چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403  
 نظرات