www.iiiWe.com » هشدار مدیر پیشین فیس‌بوک درباره‌ی آینده‌ی فن‌آوری

 اخبار   
 

 هشدار مدیر پیشین فیس‌بوک درباره‌ی آینده‌ی فن‌آوری

به‌تازگی «آنتونیو مارتینز»، مدیر پیشین شبکه‌ی اجتماعی فیس‌بوک، اعلام کرده است در ٣٠ سال آینده شاهد مخاطرات بسیاری، شاید در حد نابود شدنِ جوامع بشری به‌واسطه‌ی رشد بی‌رویه‌ی فن‌آوری خواهیم بود. بر پایه‌ی گزارش وبگاه خبری ـ تحلیلی ibtimes، «آنتونیو مارتینز» نام بزرگی در سیلیکون‌ولی به شمار می‌رود و نکته‌ی جالب این که با وجود ترک فیس‌بوک، همچنان در کانون توجه رسانه‌هاست ...

هشدار مدیر پیشین فیس‌بوک درباره‌ی آینده‌ی فن‌آوری

به‌تازگی «آنتونیو مارتینز»، مدیر پیشین شبکه‌ی اجتماعی فیس‌بوک، اعلام کرده است در ٣٠ سال آینده شاهد مخاطرات بسیاری، شاید در حد نابود شدنِ جوامع بشری به‌واسطه‌ی رشد بی‌رویه‌ی فن‌آوری خواهیم بود. بر پایه‌ی گزارش وبگاه خبری ـ تحلیلی ibtimes، «آنتونیو مارتینز» نام بزرگی در سیلیکون‌ولی به شمار می‌رود و نکته‌ی جالب این که با وجود ترک فیس‌بوک، همچنان در کانون توجه رسانه‌هاست.

در این میان، به‌تازگی او در مصاحبه‌ای پرسروصدا اعلام کرده، بشر با رویکرد ویژه‌ای که به‌ منظور توسعه فناوری اتخاذ کرده است - در عمل - در حال نابودکردن آینده خود است و احتمال دارد جوامع بشری به‌زودی سقوط را تجربه کند. مارتینز که نگاهی بدبینانه‌ به فناوری دارد، معتقد است، استفاده بی‌رویه از تلفن‌های همراه هوشمند انسان‌ها را به ماشین‌ها وابسته کرده است و از سوی دیگر با توجه به عرضه قریب‌الوقوع خودروهای بدون راننده نیز می‌توان انتظار داشت که نسل بشر به چرخه‌ای از طغیان، درگیری و ناامیدی وارد شود. او همچنین معتقد است، هوش مصنوعی و صنایع روباتیک در حال نابودکردن بازار کار انسان‌ها هستند و به‌زودی انسان‌ها بر اثر کمبود شدید کار با مشکلاتی بزرگ در سطح جوامع مختلف روبه‌رو خواهند شد. به این ترتیب، او پیش‌بینی می‌کند در طول ٣٠سال آینده، سطح بی‌کاری به‌واسطه فناوری به‌اندازه‌ای بالا خواهد رفت که جوامع بزرگ شروع به از هم‌ پاشیدن خواهند کرد. مارتینز دراین‌باره می‌گوید: «هر بار که کسی خارج از چرخه سیلیکون ولی را می‌بینم، به این فکر می‌کنم که ده‌ها شرکت بزرگ به‌صورت دیوانه‌وار در حال تلاش هستند تا او از کار بی‌کار شود. تا ٣٠ سال آینده نیمی از جمعیت کره زمین دیگر شغلی برای خود نخواهند داشت و این امر به انقلاب‌های درونی جامعه‌ها منتهی خواهد شد».

او در پایان سخنان خود گفت: «مردم عادی درک نمی‌کنند که شاهد رقابتی میان سیاست و فناوری هستیم و فناوری در آستانه پیروزی در این رقابت است. فناوری به‌ اندازه‌ای از ما پیش است که پیش از اینکه بخواهیم درک کنیم، می‌تواند کارهایمان را از ما گرفته و اقتصاد جهانی را به‌ زانو دربیاورد».

برای بزرگ‌نمایی، روی عکس‌ها کلیک کنید.‌

  منبع : روزنامه‌ی شرق
  05:09   دوشنبه 23 مرداد 1396  
 نظرات