www.iiiWe.com » تازه‌ترین آگاهی‌ها درباره‌ی پانزدهمین دوسالانه‌ی معماری ونیز

 اخبار   
 

 تازه‌ترین آگاهی‌ها درباره‌ی پانزدهمین دوسالانه‌ی معماری ونیز

در نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی معماری ونیز، جزییات تازه‌ای از برگزاری این رویداد هنری اعلام شد ...

تازه‌ترین آگاهی‌ها درباره‌ی پانزدهمین دوسالانه‌ی معماری ونیز

در نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی معماری ونیز، جزییات تازه‌ای از برگزاری این رویداد هنری اعلام شد.

در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی معماری ونیز که به سرپرستی آلخاندرو آراونا و مدیریت پائولو باراتا، امسال برگزار می‌شود، ۸۸ معمار از کشورهای مختلف جهان در بخش نمایشگاهی دوسالانه معماری ونیز حضور خواهند داشت که در میان آن‌ها اسامی برندگان جایزه پریتزکر امسال یعنی شیگرو بان، وانگ شو، ادواردو سوتو دی مورا، کازویو سجیما، ریو نیشیزاوا، پیتر زومتور، ژاک هرزوگ، پی یر دی مورن، رم کولهاس، نورمن فاستر، رنزو پیانو و تادائو آندو نیز دیده می‌شود.

همچنین نام معماران شناخته شده دیگری چون دیوید چیپرفیلد، کنگو کوما، فرانسیس کاره و لوئیجی اسنوزی در این فهرست دیده می‌شود. حضور۳۳ معمار زیر ۴۰ سال در این رویداد نیز نشان از مشارکت نسل جوان در این رویداد دارد.

در نشست خبری مدیر پانزدهمین دوسالانه معماری ونیزکه به تازگی برگزار شد، جزئیات بیش تری از برنامه‌های این رویداد از جمله فهرست کشورهای حاضر در این دوره نیز اعلام شد. بر این اساس در نمایشگاه امسال ونیز ۶۲ ملیت مختلف در غرفه‌های خود واقع در بندر آرسنال ونیز، مرکز تاریخی ونیز و باغ جیاردینی ونیز، حضور خواهد داشت. ۵ کشور فیلیپین، قزاقستان، یمن، نیجریه و سیشل برای اولین بار در این نماشگاه حضور خواهند داشت. این نمایشگاه از تاریخ ۲۸ مارچ تا ۲۷ نوامبر پذیرای علاقمندان خواهد بود.



شرکت کنندگان در این دوسالانه لازم است به موضوعی که آراونا در این دوره مطرح کرده، توجه داشته باشند و به جای متریال های کمیاب و یا نایاب، از لوازم قابل دسترس استفاده کنند. همچنین هر غرفه باید مشکلات اجتماعی، اقتصادی و اقلیمی کشور خود را به چالش بکشد و راه حلی هم برای آن‌ها ارائه دهد.

آلبانی، آرژانتین، ارمنستان ،استرالیا، بحرین، بلژیک، برزیل، کانادا، شیلی،چین، جمهوری چک و اسلواکی، ساحل عاج، کرواسی، دانمارک، مصر،استونی، لتونی، لیتوانی ( کشورهای حوزه بالتیک ) فنلاند، فرانسه، آلمان، بریتانیای کبیر، یونان، مجارستان، ایران، ایرلند، رژیم اشغالی، ایتالیا، ژاپن، قزاقستان،کره،کویت،لوکزامبورگ،مقدونیه،مکزیک،مونته نگرو،نیجریه،نیوزیلند،کشورهای شمالی اروپا ( نروژ، فنلاند، سوئد)،پرو،فیلیپین،لهستان،پرتغال،رومانی،روسیه،صربستان،سیشل،سنگاپور،اسلوونی،اسپانیا،سوییس،تایلند،ترکیه،امارات متحده عربی،ایالات متحده آمریکا،اروگوئه و یمن هر یک در پاویونی اختصاصی در این رویداد حضور خواهند داشت.

  منبع : وبگاه هنرآنلاین
  11:18   دوشنبه 10 اسفند 1394  
 نظرات