www.iiiWe.com » ساخت ۴۰۰ هزار مسکن به شیوه صنعتی

 اخبار   
 

 ساخت ۴۰۰ هزار مسکن به شیوه صنعتی

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حالی که تا قبل از برنامه چهارم توسعه تعداد واحدهای صنعتی ساز به 20 هزار واحد مسکونی هم نمی رسید، امروز حدود 400 هزار واحد مسکونی...

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در حالی که تا قبل از برنامه چهارم توسعه تعداد واحدهای صنعتی ساز به 20 هزار واحد مسکونی هم نمی رسید، امروز حدود 400 هزار واحد مسکونی در سراسر کشور با استفاده از فناوری های نوین به شیوه صنعتی در حال احداث هستند.
خبرگزاری فارس: ساخت ۴۰۰ هزار مسکن به شیوه صنعتی
به گزارش خبرگزاری فارس ، ابوالفضل صومعلو با بیان اینکه باید توجه ویژه ای به بحث اطلاع رسانی پیرامون فعالیت های وزارتخانه جدید در حوزه های ساخت مسکن ، شهرسازی و راهسازی داشته باشیم ، اظهار داشت : آنچه که در برگزاری چنین نمایشگاهی علاوه بر آگاهی عموم مردم از روند انجام فعالیت ها دارای اهمیت است. بازدید متخصصان و دانشجویان رشته های مرتبط با راه و شهرسازی است که از آخرین پیشرفت ها وفناوری های مورد استفاده مطلع شده و به تبادل نظر با یکدیگر می پردازند.
وی به پیشرفت های قابل توجه کشور دراستفاده از فناوری هاین نوین ساختمانی طی سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: در حالی که تا قبل از برنامه چهارم توسعه تعداد واحدهای صنعتی ساز به 20 هزار واحد مسکونی هم نمی رسید، امروز حدود 400 هزار واحد مسکونی در سراسر کشور با استفاده از فناوری های نوین به شیوه صنعتی در حال احداث هستند.
معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی بر لزوم ارائه توانمندی ها در این حوزه تأکید و تصریح کرد: ارائه تصاویر و ماکت های مربوط به پروژه های انجام شده می تواند در ایجاد اطمینان میان مردم بویژه قشر جوان به داشتن یک آینده عزت‌مند و تبیین جایگاه وزارت راه و شهرسازی نقش به سزایی داشته باشد.
وی ادامه داد: هرگز نباید فراموش کنیم که بخش مسکن و فعالیت های که در آن صورت می گیرد از یک سو نقش غیر قابل انکاری در رشد اقتصادی کشور دارد و از سوی دیگر می تواند عدالت اجتماعی مبنی بر داشتن یک زندگی با کرامت را برای مردم محقق کند.
صومعلو با اشاره به اینکه اجرای طرحی مانند مسکن مهر نوعی امید و نشاط و اعتماد به توانمندی نظام را برای مردم به دنبال داشته است، خاطر نشان کرد: برگزاری نمایشگاه بزرگ راه و شهرسازی و صنایع وابسته از اقدامات موثر در کمک به آگاهی بخشی و پیشرفت پروژه های در دست اجرای حوزه راه و شهرسازی است.
  منبع : خبرگزاری فارس
  09:54   پنجشنبه 24 آذر 1390  
 نظرات    
 
مسعود احمدنژاد 23:15 پنجشنبه 24 آذر 1390
0
 مسعود احمدنژاد
این همه تبلیغ برای صنعتی سازی. پس چرا در طرح مسکن مهر هیچ تفاوت قیمتی برای صنعتی سازی و سایر روشها قائل نشدند
غلامرضا رزمگیر 23:27 آدینه 25 آذر 1390
0
 غلامرضا  رزمگیر
تفاوت قیمتی منظور نشده است اما میزان وام قابل پرداخت برای صنعتی سازی 25 وسنتی سازی 22 میلیون تومان است. این فقط برای تشویق به سمت صنعتی سازی است. فاجعه در اجراست من پروژه هایی را دیده ام که دارای نواقص عمده در اجراهستند یک مورد بسیار رایج استفاده از اتصال اتکائی است این اتصال چون مستعد لزش است برای مقابله با نیروی زلزله با ماهیت رفت وبرگشت فاقد عملکرد مناسب است. هرچند در طراحی ها نوع اتصال اصطکاکی منظور شده است.