www.iiiWe.com » زیرگذرهای میدان امام علی (ع)؛ کلکسیونی از توانمندی مهندسان اصفهانی

 اخبار   
 

 زیرگذرهای میدان امام علی (ع)؛ کلکسیونی از توانمندی مهندسان اصفهانی

سرپرست دستگاه نظارت زیرگذرهای میدان امام علی (ع) اعلام کرد: زیرگذرهای میدان امام علی (ع) کلکسیونی از توانمندی مهندسان و مدیران بومی اصفهان است...

خبرگزاری ایمنا: سرپرست دستگاه نظارت زیرگذرهای میدان امام علی (ع) اعلام کرد: زیرگذرهای میدان امام علی (ع) کلکسیونی از توانمندی مهندسان و مدیران بومی اصفهان است.
به گزارش ایمنا،مهندس جمشید سیاوش ا بیان این مطلب به ویژگی های حجم عملیات این طرح درمقایسه با سایر طرح های شهری اشاره و اظهار کرد:اجرای 228 هزار و 840 مترمکعب خاکبرداری در طی 390 روز ،اجرای یک هزار و402 شمع، 6 هزار و700 تن آمارتوربندی و 32 هزار ، 560 مترمربع روکش آسفالت و 19 هزار و 711 متر طول حفاری از لحاظ حجم عملیات اجرایی در طرح احیای میدان امام علی (ع) نسبت به دیگر پروژه ها قابل توجه می باشد.
وی با اشاره به سابقه فعالیت دستگاه نظارت زیرگذرهای میدان امام علی (ع) تحت عنوان مهندسان مشاور هگزا تصریح کرد: 10 نفر از متخصصان ومهندسان با تجربه وباسابقه ناظران این طرح بودند که نظارت بر حسن اجرا و زمان و هماهنگی مابین پیمانکاران ،مشاوران ،سازمان طراح و دستگاه ذیربط را برعهده داشتند.
وی بکارگیری بتن های پرمقاومت از لحاظ کیفیت و استفاده از میکرو سیلیس جهت جلوگیری از عوامل مخرب بر بتن را از دیگر شاخص های فنی احداث زیرگذرهای میدان امام علی (ع)برشمرد و اذعان داشت:بکارگیری قالب های الاستومری برای طرح دار کردن قطعات پیش ساخته با استفاده از حمام بخار برای اولین بار در اصفهان واستفاده از رنگ های BISجهت تنفس بتن ومقاومت در برابر اشعه های خورشیدی و حفاظت از بتن از ویژگی های اجرای این طرح می باشد.
سرپرست دستگاه نظارت زیرگذرهای میدان امام علی (ع)روش قالب بندی محور عبدالرزاق را منحصر به فرد خواند و ادامه داد:برای اولین بار درکشور در زیرگذرهای میدان امام علی (ع)شیوه نمای لانه زنبوری به کار رفته است همچنین حفاری واجرای شمع ها در عمق 32 و37 متری با ترکیب شمع پایل کف و ستون انجام شده است.
وی از بکارگیری تکنولوژی نانو جهت حفاظت از نماهای آجری در جان پناه های بتنی مجاور کندروها ی زیرگذرهای میدان امام علی (ع)خبرداد و افزود: اقدامی که شهرداری اصفهان انجام داده کار برجسته‌ای می باشد این در حالی است که در 3 شیفت و در مدت کمتر از 14ماه وحتی چهارماه زودتر از موعد این مرحله از طرح احیای میدان امام علی (ع) آماده بهره برداری کرده است.
  منبع : ایمنا
  10:26   شنبه 27 شهریور 1389  
 نظرات