www.iiiWe.com » تاثیرات فرهنگی زیرگذرهای میدان امام علی (ع)-(عتیق)

 اخبار   
 

 تاثیرات فرهنگی زیرگذرهای میدان امام علی (ع)-(عتیق)

درآستانه افتتاح بزرگترین پروژه ترافیکی شهر اصفهان به منظور احیای بافت فرسوده وتاریخی شهربه مناسبت عید سعید فطر، اظهار نظر پیرامون این موضوع فراوان شده و کارشناسان و صاحب نظران آثار مثبت این کار بزرگ مدیریت شهری را از جوانب مختلف واکاوی می کنند ،اما اظهار نظرها در زمینه تاثیرات فرهنگی زیرگذرهای میدان امام علی (ع) درعرصه عمرانی و مدیریتی کشور بسیارحائز اهمیت است لذا در این گزارش به این مهم می پردازیم...

خبرگزاری ایمنا:درآستانه افتتاح بزرگترین پروژه ترافیکی شهر اصفهان به منظور احیای بافت فرسوده وتاریخی شهربه مناسبت عید سعید فطر، اظهار نظر پیرامون این موضوع فراوان شده و کارشناسان و صاحب نظران آثار مثبت این کار بزرگ مدیریت شهری را از جوانب مختلف واکاوی می کنند ،اما اظهار نظرها در زمینه تاثیرات فرهنگی زیرگذرهای میدان امام علی (ع) درعرصه عمرانی و مدیریتی کشور بسیارحائز اهمیت است لذا در این گزارش به این مهم می پردازیم.
خود باوری واعتماد به نفس
به گزارش ایمنا،درحالیکه طولانی شدن پروژه های عمرانی و متروک شدن آنها در کشور ما تبدیل به رویه معمول شده است و سه نمونه بارز آن عبارتنداز تونل آبرسانی بهشت آباد،نقش جهان و مصلی، ساخت چهار زیرگذر در کلانشهر اصفهان در سخت ترین گره ترافیکی در 6 متر زیرزمین طی مدت کمتر از 14 ماه فرهنگ جدیدی را ترویج و تبلیغ می کند ؟
اعتماد به نفس و خودباوری مدیران ومجریان این پروژه فرهنگ برخواسته از انفاس قدسیه حضرت امام خمینی (ره) است که همواره بر آن تاکید داشتند و به نوعی ترویج عملی و عینی این فرهنگ انقلابی است.
در دوره هشت ساله اخیرمدیریت شهری علاوه بر تکمیل و بهره برداری از هزاران پروژه ، طرح احیای میدان امام علی (ع) که بیش از 25 سال برزمین مانده بود را از کلنگ زنی تا بهره برداری پیگیری نموده وبا شعار «مامی توانیم» در حال حاضر فاز اول این طرح عظیم شهری را آماده بهره برداری کرده است.
استقلال و خودکفای
اجرای پروژه های بزرگ عمرانی در یکی از مراحل طراحی و اجرا معمولاً با دخالت مشاورین یا پیمانکاران خارجی همراه بوده است اگر قرار باشد پروژه ای که به صورت کامل همه مراحل آن بدون مشارکت بیگانگان اجرایی شده است معرفی کنیم بدون تردید طرح احیای میدان امام علی (ع)وزیرگذرهای آن یکی از آنها خواهد بود و می توان آن را یکی از مظاهر استقلال و خودکفایی مدیریت شهری در اجرای پروژه ها به شمار آورد.
آیا این خودکفایی و استقلال و ترویج عملی وعینی آن تاثیر فرهنگی در سطح ملی ندارد؟
صداقت و صراحت
مدیریت شهری در دوره فعلی یکی از اصول وتعهداتش به مردم اصفهان «صداقت و صراحت» بوده است
اجرای عملی این تعهد با اجرای پروژه فاز اول طرح احیای میدان امام علی (ع) برابر زمانبندی اعلام شده در حال تحقق است . آیا این همان روشی نیست که امامان ما به آن تاکید کردند.
مدیریت جهادی و بسیجی
یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری«مدظله العالی» و مدیران عالی نظام انتقال فرهنگ پویا و سازنده دفاع مقدس به سایرعرصه های مدیریتی و اجرایی کشور است.
امروز مدیریت شهری اصفهان یکی از اصول کاری خود را استفاده از این فرهنگ در عرصه کار وتلاش در حوزه های مختلف قرار داده است و براین اساس دقت- صحت- سرعت 3 اصلی است که دراین رویکرد توأمان مورد توجه قرار گرفته است.
زیرگذرهای میدان امام علی (ع) یکی از مظاهر آشکار مدیریت جهادی و بسیجی است که طی آن شهردار هر هفته علاوه برحضور در جلسات مستمر در خصوص این پروژه برهمه مسائل کلی و جزئی آن نظارت و دستورات لازم را صادر می کرد.
مدیریت جهادی و بسیجی همچون دوران دفاع مقدس فرمانده را در خط مقدم و درکنار مجریان می خواهد، این موضوع فقط خاص زیرگذرهای میدان امام علی (ع) نیست بلکه در سایر پروژه ها از جمله اولین پل دوطبقه کشور، ساماندهی رینگ دوم با احد اث تقاطع های گوناگون،احداث رینگ سوم ترافیکی و بسیاری دیگر از پروژه های شهری جاری بوده وهست. آیا ترویج عملی فرهنگ سخت کوشی، حضور مستمر و نظارت و مدیریت متمرکز و قاطع دفاع مقدس، تاثیر فرهنگی و انتقال آن فرهنگ نورانی به سایر عرصه های اجرایی کشور نمی باشد؟
صبر وتوکل
زیرگذرهای میدان اما علی (ع) دستاورد یکی دیگر از شاخص های فرهنگ بسیجی است و آن صبر دربرابر ناملایمات و توکل بر ذات پروردگار متعال است .
وقتی پروژه ای بدون کمک ملی وتنها با تکیه بردرآمدهای شهرداری اصفهاندر حال اجرا است و صرفاً توقع مدیریت شهری «حمایت معنوی» است ،جز صبر وتوکل چه عاملی می تواند پشتوانه دلگرمی و مقاومت مدیران و مجریان این پروژه باشد؟! آری ساخت زیرگذرهای میدان امام علی (ع) فرهنگ جدیدی را درمدیریت کشور و درسطح ملی فریاد می کند.
  منبع : ایمنا
  08:49   یکشنبه 21 شهریور 1389  
 نظرات