www.iiiWe.com » مقاوم سازی موجب کاهش بسیاری از حوادث در کشور می شود

 اخبار   
 

 مقاوم سازی موجب کاهش بسیاری از حوادث در کشور می شود

مدیر کل سازمان مدیریت بحران کشور گفت : پیشگیری ، مقاوم سازی و مدیریت به موقع، باعث کاهش بسیاری از حوادث در کشور می شود که باید به صورت جدی و عملی مورد توجه قرار گیرد...

مقاوم سازی موجب کاهش بسیاری از حوادث در کشور می شود
مدیر کل سازمان مدیریت بحران کشور گفت : پیشگیری ، مقاوم سازی و مدیریت به موقع، باعث کاهش بسیاری از حوادث در کشور می شود که باید به صورت جدی و عملی مورد توجه قرار گیرد.
"حبیب الله جمشیدی" روز دو شنبه در بازدید از ستاد بحران حوادث احتمالی شهرستان اسدآباد افزود : با تصویب دولت در سال گذشته کمیته حوادث غیر مترقبه جای خود را به سازمان مقابله و مدیریت بحران حوادث در کشور داد.
وی اظهار داشت : این سازمان با 110 برنامه و 570 فعالیت نقش بسیار تعیین کننده ای در ساماندهی ، مدیریت و سرعت بخشیدن به اهداف مهم دولت دهم دارد.
وی مردمی کردن بحران های مختلف طبیعی شامل زلزله ، سیل ، رانش زمین و ریگر حوادث طبیعی را یکی از مهمترین اهداف سازمان عنوان کرد و اظهار داشت : باید با آموزش ، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مشارکت مردمی را افزایش داد چرا که تجربه ثابت کرده دولت در شرایط بحرانی به تنهایی نمی تواند در خدمات رسانی و رفع موانع و مشکلات به وجود آمده به طور کامل موفق شود.
جمشیدی اظهارداشت : دولت با تجهیز و تقویت ساختار سازمان بحران در کشور و با استفاده از تمام ظرفیت ها در صدد پیشگیری و مقاوم سازی به ویژه در روستاهای کشور در برابر حوادث طبیعی است.
وی با توجه به افزایش چشمگیر اعتبارات این سازمان در سال جاری خاطر نشان کرد : مردمی کردن حوادث به این معنی نیست که دولت کمک نمی کند بلکه سیاست دولت مشارکت دادن و ایجاد یک پایگاه عظیم مردمی برای مقابله با حوادث احتمالی در کشور است.
مدیر کل سازمان مدیریت بحران کشور همچنین از همه گیر کردن صنعت بیمه خبر داد و بیان داشت : بیمه به عنوان یک اندوخته و صندوق می تواند در مواقع بحرانی به کمک دولت و مردم اقدام کند لذا باید زمینه ها ی آشنایی آحاد جامعه با این مهم فراهم شود.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری همدان نیز گفت : سازمان مدیریت بحران همدان بر اساس دستورالعمل دولت کار خود را از سال 88 شروعکرده و با تشکیل کارگروه های تخصصی ، علمی ، آموزشی و استفاده از نظرات کارشناسان مرتبط توانسته بحران های مختلف استان را به شکل ممکن مدیریت کند.
" علیمراد طالبی " گفت : تبدیل کردن بعضی از بحران ها نظیر سیل و بارندگی به فرصت و هدایت و مدیریت آن با مشارکت مردم یکی از مهمترین برنامه های آینده سازمان در این استان است.
وی ایمن سازی و ایجاد امنیت، فعال سازی سازمان مدیریت بحران در شهرهای استان همدان، برگزاری کلاس های آموزشی و توجیهی و عملیاتی کردن برنامه ، توزیع بروشور و اطلاع رسانی در جامعه ، تعامل همه جانبه با تمامی دستگاه های اجرایی استان را از دیگر برنامه های این سازمان عنوان کرد .
فرماندار اسدآباد نیز گفت : قرار گرفتن این شهرستان در بزرگراه کربلا و گردنه حادثه خیز اسدآباد یک تلاش مضاعف و جدی را جهت مدیریت و پیشگیری می طلبد و نیازمند توجه ویژه دولت دهم است.
" مصطفی آزاد بخت " با بیان اینکه اسدآباد به عنوان پل ارتباطی غرب و مرکز همدان فقط دارای یک پایگاه امداد و نجات است افزود : جهت تسریع و روان سازی در مواقع ضروری برای مدیریت بحران های طبیعی در مسیر های پر تردد از جمله جاده های ارتباطی کنگاور ، گردنه چهار دولی وکلیایی پنج پایگاه امداد و نجات جدید تعریف شده که در صورت تامین اعتبار وارد مرحله اجرایی می شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از یک میلیارد ریال به کشاورزی این منطقه خسارات وارد شد افزود : رانش زمین بر اثر خشکسالی و برداشت بی رویه آبهای زیر زمینی نیز تعداد 257 حلقه از چاههای این منطقه را تخریب کرد که رفع مشکلات موجود نیازمند توجه ویژه دولت دهم است.
  منبع : ایرنا
  13:46   دوشنبه 9 فروردین 1389  
 نظرات