www.iiiWe.com » نقشه راه صنعتی‌سازی ساختمان حداکثر در ماه آینده تصویب می‌شود

 اخبار   
 

 نقشه راه صنعتی‌سازی ساختمان حداکثر در ماه آینده تصویب می‌شود

با صنعتی‌سازی ساختمان 55 میلیارد کیلووات ساعت انرژی، 3.7 میلیارد نفر ساعت نیروی انسانی در بخش صنعتی‌سازی صرفه جویی می‌شود. اگر 15سال طبق برنامه 1404معادل8.3 میلیون واحد ساخته شود 30 هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی می‌شود...

با صنعتی‌سازی ساختمان 55 میلیارد کیلووات ساعت انرژی، 3.7 میلیارد نفر ساعت نیروی انسانی در بخش صنعتی‌سازی صرفه جویی می‌شود. اگر 15سال طبق برنامه 1404معادل8.3 میلیون واحد ساخته شود 30 هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی می‌شود.
ایلنا: سیدمجید هدایت معاون وزیر صنایع و معادن از تصویب نقشه راه صنعتی‌سازی ساختمان در ماه آینده در وزارت صنایع و معادن خبر داد.
وی در مراسم بازدید از صنعتی‌سازی فازهای مختلف شهرک پرند با بیان این مطلب گفت: در کشور در طی سال‌های گذشته حرکت‌های پراکنده‌ای در جهت صنعتی‌سازی ساختمان توسط ایرانی‌ها و شرکت‌های خارجی انجام شد اما لازم بود که سرعت اجرای این کار افزایش یابد.
وی با بیان این‌که باید صنعتی‌سازی ساختمان به صورت سیستمی انجام شود گفت: روزی فکر می‌کردیم مصالح جدید کم داریم به این جهت به سمت ایجاد و ورود بخش خصوصی برای ساخت مصالح جدید روی آوردیم.
وی با اشاره به این‌که مپسا تنها شرکت موجود در ساخت تخصصی صنعتی ساختمان است در خصوص نقشه راه صنعتی‌سازی ساختمان گفت: در طول سه هفته گذشته اقدامات مناسبی در جهت تبیین این سند انجام شده و اشکالات موجود گرفته شده که حداکثر در ماه آینده این صنعت تصویب و انتشار خواهد یافت.
معاون وزیر صنایع و معادن در خصوص موارد موجود در سند راه صنعتی‌سازی ساختمان اظهار داشت: این سند شامل تقاضای مسکن برای افق 1404، مشکلات ساخت و ساز، تعریف صنعتی‌سازی و مزایای استفاده از آن، تجربیات جهانی‌سازی، تکنولوژی‌های صنعتی‌سازی و برنامه‌ریزی‌های آینده، ارزیابی تکنولوژی و شرایط اقلیمی، سهم استان‌ها از ساختمان‌سازی صنعتی و نیمه صنعتی، تشخیص استقرار کارخانه‌های مختلف است.
وی همچنین مشخص شدن پیش‌نیازهای صنعتی‌سازی و سیاست‌های صنعتی‌سازی در مسائل فنی و حقوقی و همچنین طرح و اعتبار مورد نیاز بخش خصوصی را از جمله موارد دیگری خواند که در سند توسعه راه صنعتی‌سازی ساختمان مورد توجه قرار گرفته است.
وی تقاضای ساختمان‌سازی در ایران را در حدود 14.1 میلیون واحد برای افق 1404خواند و تصریح کرد: در حال حاضر تنها استطاعت خرید 8.3 میلیون واحد توسط مردم وجود دارد و برای بقیه تقاضا باید بودجه مورد نیاز پیش‌بینی شود. نکته مورد نظر در صنعتی‌سازی ساختمان حول چند محور نیز مدنظر است که یکی از آن وجود صرفه‌جویی است.
به گفته هدایت با صنعتی‌سازی ساختمان 55 میلیارد کیلووات ساعت انرژی، 3.7 میلیارد نفر ساعت نیروی انسانی در بخش صنعتی‌سازی صرفه جویی می‌شود که با توجه به هزینه دو هزار میلیارد تومانی در طول برنامه اگر طی 15سال طبق برنامه افق 1404معادل8.3 میلیون واحد ساخته شود 30 هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی خواهد شد.
معاون وزیر صنایع و معادن همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا، در مورد زمان تحویل هزار و 100 واحد اعلام شده برای هفته دولت گفت: خیلی مهم نیست که هزار و 100 واحد را تحویل دهیم یا نه قطعا با برنامه جلو خواهیم رفت. سخت است ولی امکان‌پذیر است.
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد هزینه تمام شده صنعتی‌سازی ساختمان با توجه به اعلام سقف 300 هزار تومان در ساخت مسکن مهر نیز گفت: قطعا برای صنعتی‌سازی نیز همین میزان تمام خواهد شد که البته در ابتدا هزینه‌ها بالاست اما با افزایش ساخت و ساز به این روش هزینه‌ها کاهش خواهد یافت.
وی همچنین با بیان این‌که در حال حاضر بسیاری از کالاهای مورد نیاز از خارج وارد می‌شود، گفت: 30طرح شروع شده تا برخی از کالاها را بتوان در داخل تولید کرد. وی همچنین در خصوص احتمال انتقال صنعتی‌سازی ساختمان به وزارت مسکن و شهرسازی گفت: مهم توسعه صنایع نوین ساختمانی است که به وزارت صنایع و ایدرو ابلاغ شده و ما در قالب مپسا که اعضای هیات‌مدیره آن از معاونین مختلف وزرا هستند برای اجرای پروژه صنعتی‌سازی ساختمان استفاده می‌کنیم و در حال حاضر هیچ شرکت ساختمانی وجود ندارد که ما در آن سرمایه‌گذاری کرده باشیم. ایدرو تنها بر کار پیمانکاران نظارت می‌کند.
  منبع : ایلنا
  09:20   سه شنبه 19 مرداد 1389  
 نظرات