www.iiiWe.com » ظرفیت تولید فولاد به 42 میلیون تن افزایش می‌یابد

 اخبار   
 

 ظرفیت تولید فولاد به 42 میلیون تن افزایش می‌یابد

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن اعلام کرد: براساس پروژه‌های در دست اجرا که اکنون بیش از 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، ظرفیت تولید فولاد خام کشور تا پایان برنامه پنجم 42 میلیون تن هدف‌گذاری شده...

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن اعلام کرد: براساس پروژه‌های در دست اجرا که اکنون بیش از 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، ظرفیت تولید فولاد خام کشور تا پایان برنامه پنجم 42 میلیون تن هدف‌گذاری شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمسعود سمیعی‌نژاد درهمایش " معدن، فرصتها و چالش‌ها" در تهران با تشریح اهداف بخش معدن و صنایع معدنی در برنامه پنجم گفت: تا پایان برنامه پنجم ظرفیت تولید سیمان نیز به 110 میلیون می‌رسد.
وی افزود:ظرفیت تولید سیمان کشور اکنون 71 میلیون تن است که تا پایان سال جاری 12 میلیون تن دیگر به آن افزوده می‌شود.
سمیعی نژاد همچنین در خصوص راهبردهای بخش معدن و صنایع معدنی در برنامه پنجم گفت: دستیابی به برداشت یک درصد ذخایر معدنی یعنی 500 میلیون تن، حمایت ویژه از بخش اکتشاف و کمک به تشکیل شرکت‌های پیمانکاری و همچنین راه‌اندازی کامل سامانه سنجش از راه دور (GIS) در حوزه محدوده‌های اکتشافی که اکنون در 15 استان کشور انجام شده و در بقیه استان‌ها تا پایان امسال انجام می‌شود، راهبردهای این بخش است.
وی همچنین با اشاره به برخی نقاط ضعف بخش معدن کشور اظهار امیدواری کرد که در برنامه پنجم توسعه نقیصه‌های بخش معدن برطرف شود.
معاون وزیر صنایع ومعادن، وجود نهادها و سازمان‌های حامی بخش معدن مانند صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی و نظام مهندسی معدن و وجود بنگاه‌های بزرگ شناخته شده و دارای توان بالقوه فعالیت در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی را از نقاط قوت بخش معدن در ایران برشمرد.
سمیعی‌نژاد ه به تشریح فرصت‌های توسعه بخش معدن نیز اشاره کرد و گفت: وجود نیروهای متخصص دانشگاهی در حوزه معدن و علوم وابسته، دسترسی به منابع انرژی در کشور، ابلاغ سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی، موقعیت استراتژیک کشور و دسترسی به بازارهای منطقه و ارتباطات گسترده بین‌المللی با بسیاری از کشورهای بکر معدنی آسیایی، آمریکای‌جنوبی و آفریقایی از جمله فرصت‌های پیش‌رو برای توسعه بخش معدن است.
معاون وزیر صنایع و معادن تصریح کرد: ایران اکنون در زمینه فرآوری بخش معدن از وجود کارشناسان و متخصصان خارجی بی‌نیاز شده و در حال حاضر تمام صنایع مرتبط با فرآوری معادن در کشور ساخته می‌شود لذا هیچ‌یک از تحریم‌ها تاکنون تاثیری بر بخش معدن نداشته است.
وی با اشاره به برنامه‌های گسترده دولت برای توسعه و رونق بخش معدن و صنایع معدنی در برنامه پنجم، از بخش خصوصی کشور خواست در زمینه حمل‌ونقل مواد معدنی سرمایه‌گذاری کند.
  منبع : خبرگزاری مهر‌
  12:12   سه شنبه 8 تیر 1389  
 نظرات