www.iiiWe.com » امضاء فروشی به مجری ذی صلاح رسید

 اخبار   
 

 امضاء فروشی به مجری ذی صلاح رسید

دبیرانجمن انبوه سازان استان تهران با بی اعتبارخواندن آزمونهای تعیین صلاحیت مجریان ذی صلاح که ازسوی نظام مهندسی ساختمان برگزارمی شود تصریح کرد...

امضاء فروشی به مجری ذی صلاح رسید

دبیرانجمن انبوه سازان استان تهران با بی اعتبارخواندن آزمونهای تعیین صلاحیت مجریان ذی صلاح که ازسوی نظام مهندسی ساختمان برگزارمی شود تصریح کرد: باتوجه به اینکه این آزمونها فقط صلاحیت آکادمیک وتئوریک افراد را مورد سنجش قرارمی دهد درنتیجه درمراحل اجرایی ازکارآمدی لازم برخوردارنیست که نتیجه آن دامن زدن به معضل برگه فروشی دراین زمینه است.

به گزارش خبرنگاراقتصادی سایت صما محمد مهدی مافی ضمن اعلام این خبر درمراسم افطاری که شامگاه گذشته در جمع اعضای انجمن انبوه سازان استان تهران برگزارشد افزود: درشرایط فعلی سازمان نظام مهندسی ساختمان برای ارزیابی تشخیص صلاحیت مجری ذی صلاح یکسری آزمونها برگزارمی کند که درآن فقط صلاحیت علمی وتئوریک افراد مورد سنجش قرارمی گیرد.

دبیرانجمن انبوه سازان استان تهران خاطرنشان ساخت: درنتیجه این آزمون افراد جوانی که از سوابق اجرایی قوی برخودارنیستند ازاین رهگذرپالایش می شوند که درسطح بازارکارازاقبال چندانی برای اشتغال برخوردارنیستند.

وی تصریح کرد: مکانیزم باعث می شود متاسفانه این عده برای دوام دربازار کار ناگزیر شوند که برگه های خود را با مترمربعی شش هزارتومان بفروشند چرا که اساسا کارفرمایان برای بهره گیری از مهندسان به صلاحیت تجربی افراد بها می دهند.

دبیرانجمن انبوه سازان استان تهران پروسه مذکور را سیکل ناکارآمدی توصف کرد که مشکلات فراوانی را به دنبال دارد.

وی برای رفع این معضل اقدام به ارائه نسخه پیشنهادی خود کرد وگفت: باتوجه به اینکه دبیرخانه تعیین صلاحیت انبوه سازان چندین سال است اقدام به ممیزی صلاحیت حرفه ای انبوه سازان می کند وسازندگان با صلاحیت وتجربه را گزینش می کند،براین اساس سازمان نظام مهندسی ساختمان می تواند ازاین پتانسیل استفاده کند واز میان این افراد مجریان ذی صلاح را گزینش کند.

این فعال حوزه ساخت وساز تاکید کرد: مجری ذی صلاح فردی است که بعد علمی ونیزتجربی را به صورت توامان داشته باشد ونمی توان صرفا صلاحیت علمی افراد را مبنای تعین صلاحیت مجری ذص صلاح افراد قرارداد.

  منبع : خبرگزاری صما
  11:48   یکشنبه 29 تیر 1393  
 نظرات    
 
محسن شعاعی 00:22 سه شنبه 31 تیر 1393
0
 محسن شعاعی
با سلام. من  با 18 سال سابقه کار از سال 1387 پروانه اجرا دارم و جز مجریان ذیصلاح هستم. متاسفانه دلیل موفق نبودن ارجاع کار به مجریان در دولت قبل همین مطلب بود و بدلیل عدم وجود تجربه کافی مجریان طرح مذکور با شکست مواجه شد. امیدوارم بعد از گذشت 5 سال و بلاتکلیفی مجریان جلو این پدیده به نحو مناسبی گرفته شود و فقط به کسانی که تجربه کافی در زمینه اجرا دارند پروانه داده بشه.
korosh tasbihi 20:22 شنبه 15 شهریور 1393
0
 korosh tasbihi
خیلی ببخشید شما این 18 سال سابقه درخشان را از کجا بدست آورده ایدبالاخره تجربه را باید از جایی کسب کرد
حسن عیوضی 12:25 آدینه 16 آبان 1393
1
 حسن عیوضی
باید خاطرنشان کنم که یکی از عمده وظایف نظام مهندسی ترویج است که متاسفانه در این دوره هم شاهد آن نبودیم دوم اینکه مالکین ساختمان دراین چند سال فعالیتشان درامربسازوبندازی خودشان راصاحب علم و تجربه مهندسی میدانند وبندرت امورساخت و سازرا به مهندسین صاحب صلاحیت بدهند دراین میان هم غفرانی ازما مهندسین گله میکندکه چراامورساختمان را بدست نمیگیریم از خودشان سوال دارم آیا خودشما بعنوان یک نفرمهندس مجری میتوانیدازمالک اختیارات تام برای اجرای ساختمان رابدست بگیرید ؟ چرا با انحراف افکارعمومی وظایف خود وشهرداری را نادیده میگیرید؟ این شما هستید که درراس باید با ایجاد آموزش این مورد مهم مجری ساختمان را جابیاندازید واز شعار وفراراز مسئولیت دوری کنید ویا اگر ناتوان هستید میدان را برای یک نفر توانا خالی کنید.