www.iiiWe.com » نوروزانه ـ ۱۰

 گزارش ها   
 

 نوروزانه ـ ۱۰

می‌ستاییم آرش را که در سینه‌اش دلی روشن‌تر از آتش‌های کیهانی و در دلش مهری پاک‌تر از بامداد بهاری داشت. آرش کمانگیر آریایی را می‌ستاییم که ننگ بندگی ایرانشهر را نتوانست دید و جسم و جانش را در تیر مقدّس دمید و به تیر بندگسل، ایران را از ننگ رهانید ...

تاریخ ارسال: سه شنبه 10 فروردین 1400

«آرش را می‌ستاییم که در سینه‌اش دلی روشن‌تر از آتش‌های کیهانی و در دلش مهری پاک‌تر از بامداد بهاری داشت. آرش کمانگیر آریایی را می‌ستاییم که ننگ بندگی ایرانشهر را نتوانست دید و به تیر بندگسل، ایران‌ویج را از ننگ رهانید. آرش تیرانداز پاک‌سرشت را می‌ستاییم که جسم و جانش را در تیر مقدّس دمید و اهریمن ستمکار را داغدار کرد ...»
از کتاب و نمایش‌نامه‌ی «آرش شیواتیر»، نوشته‌ی ارسلان پویا


با کلیک یا لمس تصویر زیر، نماهنگ ترانه‌ی «آرش‌تبار» با آوای امیر تاجیک
به مدت چهار دقیقه برای شما گشوده خواهد شد.

متاسفانه نام ترانه‌سرا و آهنگ‌ساز این ترانه یافت نشد.




یادی از ده سال پیش
و دو نمونه از نخستین نوشتارهای ‌iiiwe درباره‌ی نوروز

با کلیک یا لمس هر یک از دو تصویر زیر، که از نگارخانه‌ای با نام «شکوفه‌های بهاری بجنورد» (در خبرگزاری مهر) گرفته شده‌اند و نام عکس آن‌ها، «مریم داورنیا» است، دو تا از نخستین مطالب و محتواهایی که در وبگاه «من، تو و صنعت ساختمان» درباره‌ی نوروز منتشر شده‌اند، برای شما گشوده خواهند شد؛ یکی «نوروز در آیینه‌ی در تاریخ» به تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ و دیگری تبریک و شادباش نوروزیِ مدیرمسئول وبگاه ‌iiiwe.com، جناب آقای مهندس جمشیدیان، به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۹.


روی تصویرها کلیک کنید.



۲۲ گوهر ایرانی در فهرست یونسکو
با کلیک یا لمس تصویر زیر، روزنوشتی دربردارنده‌ی آگاهی‌های سودمند و تصاویر ۲۲ اثر فرهنگی یا طبیعی از ایران که در میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده‌اند، برای شما گشوده خواهد شد. بکوشید پس از دیدن و خواندنِ این مطلب، ۲۲ اثر یادشده را از بر برای خودتان نام ببرید.




نحوه‌ی برخورد با معماری به شیوه‌ی زنده‌یاد استاد هوشنگ سیحون
زنده‌نام استاد هوشنگ سیحون، طراح شماری از پرآوازه‌ترین و زیباترین بناهای یادمانی ایران، درباره‌ی ایده‌های طراحی معماری خود و چگونگی برخورد با معماری و عوامل موثر در آن گفته‌اند: «در معماری، پیش از هر چیز علاقه دارم منطق را همیشه در نظر داشته باشم. هیچگاه هیچ‌چیز نباید بی‌منطق در معماری به کار برود، حتی کوچک‌ترین خط و کم‌ترین نقطه می‌باید دلیل و معنی مخصوص به خود را داشته باشد و به‌ویژه از فانتزی‌های بی‌معنی و بی‌مغز گریزانم. حقیقت می‌باید عریان و بی‌پرده در معماری خودنمایی کند، ولو اگر گاهی زننده باشد. اطمینان دارم که حقیقت همیشه زیبایی و لطف مخصوص به خود را خواهد داشت ...».
با کلیک یا لمس تصویر زیر، مشروح این مطلب پیش روی شما خواهد بود.


روی تصویر کلیک کنید.


بیش از ۱۱۵ مقاله‌ی آکادمیک در پیوند با موضوع «رفتار لرزه‌ای سازه‌ها»
با کلیک یا لمس تصویر زیر، لینک‌های بیش از ۱۱۵ مقاله‌ی آکادمیکِ منتشر یا ارائه‌شده در نشریات پژوهشی یا سمینارهای تخصصی، همراه با فایل کامل مقالات، پیش روی شما خواهد بود.


روی تصویر کلیک کنید

گزینش و گردآوری :
واحد تحریریه و تآمین محتوای وبگاه iiiwe.com